Mamy Korbę na punkcie jedzenia i przygotowywania potraw! Komponujemy dania zgodnie z porami roku korzystając w nieograniczony sposób z lokalnych bazarów i targowisk. Współpracujemy z wieloma regionalnymi dostawcami by móc tworzyć dania na bazie najlepszych produktów.
Chcemy zaskakiwać naszych gości każdego dnia dlatego tak ważne jest dla nas to z czego kreowane i tworzone są dania. Chcemy po prostu byście odwiedzali nas codziennie!

Nasza restauracja jednocześnie może pomieścić nawet 100 osób. Każdy znajdzie coś dla siebie, mamy dużo różnych kątków i zakątków – wygodne fotele, krzesła barowe, kanapy, sporo przestrzeni.

Ważny jest zespół widoczny dzięki otwartej na salę kuchni, gdzie nad całością czuwa szef kuchni Michał Szurmak. O atmosferę na sali i obsługę gości dba menager Paweł Bulkowski.

Michał Szurmak

Szef kuchni

Paweł Bulkowski

Menager